Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nuk do të bëhet kiameti deri sa njeriu …

Nuk do të bëhet kiameti deri sa njeriu …

Nga Ebi Hurejra radijAll-llahu anhu se i Dërguari sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ka thënë:
[Nuk do të bëhet kiameti deri sa njeriu të kaloi për skaj ndonjë varri e t’i thotë: i Mjeri unë, ah sikur të isha në vendin tënd.!]
Buhariu dhe Muslimi

(Visited 1,288 times, 1 visits today)