Segunda-feira, 29/5/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Nokia Lumia 520 vazhdon të dominojë tregun e Windows Phone

Nokia Lumia 520 vazhdon të dominojë tregun e Windows Phone

nokia lumia shqip

Është e sigurt të themi se platforma Windows Phone e Microsoft përfaqësohet më mirë nga askush tjetër përveç Nokia.

Sipas të dhënave të fundit, Nokia ka arritur të dominojë rreth 90% të tregut të Windows Phone në mbarë botën dhe kjo është kryesisht në sajë të Nokia Lumia 520, një telefon inteligjent me çmim të lirë.

Nokia Lumia 520 vazhdon të dominojë tregun e Windows Phone

Lumia 520 llogaritet për shumicën e pajisjeve Nokia Lumia në treg, por sipas të dhënave të fundit, duket se numri mund të jetë rritur pak.

Shifrat e publikuara nga AdDuplex tregojnë se Lumia 520 ka rreth 26.5% të tregut, por kur kombinohet me Lumia 521 të T-Mobile, i cili është në thelb një variant i Lumia 520, ky numër mund të jetë rreth 29.9%./krokodili.al/