Terça-feira, 29/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Njohuri zbavitese ne Kuran!

Njohuri zbavitese ne Kuran!

Njohuri zbavitese ne Kuran!

Ditet, jane permendur ne Kuran 365 here.
Dita, eshte permendur vecmas ne Kuran 30 Here.
Hena eshte permendur 12 here.
Muaji eshte permendur 12 here.
Besimi- Imani, eshte permendur 25 here, po ashtu dhe mohimi kufri 25 here.
Bota -Dun’jaja eshte permendur 115 here, po ashtu dhe bota tjeter- ahireti, eshte permendur 115 here.
Melaiket jane permendur 88 here ne Kuran, po ashtu dhe Shejtanet jane permendur 88 here.
Njerezit si term, jane permendur 50 here, po ashtu dhe te derguarit jane permendur 50 here.
Burrat jane permendur 24 here, po ashtu dhe femrat jane permendur 24 here.
Jeta eshte permendur 145 here, po ashtu dhe vdekja eshte permendur 145 here.
te mirat-sevapet, jane permendur 167 here, po ashtu dhe te keqijat gjunahet 167 here.
qiejt jane permendur 7 here ne Kuran.
Denimi i Allahut,eshte permendur 117 here, ndersa falja dhe meshira eshte permendur 234 here.
Zoti yne! Falja dhe meshira jote, jane me te medha sesa gjunahet tona,ndaj na fal O Zot.
keto numra,tregojne per interesimin e njerezve per detajet e Kuranit.

Shqiperoi: G.Mara

(Visited 77 times, 1 visits today)
Top