Quarta-feira’, 14/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Njoftim për ritransmetim – Tribuna :T’I ndimojmë Jetimat e Ballkanit” në Biel të Zvicrës

Njoftim për ritransmetim – Tribuna :T’I ndimojmë Jetimat e Ballkanit” në Biel të Zvicrës

Të nderuar shikues dhe dëgjues të Radio Televizionit Pendimi ju njoftojmë se sot më 16.11.2018 duke filluar nga ora 20:00 do të ritransmetojmë Tribunën humanitare “T’I ndimojmë Jetimat e Ballkanit” e cila është mbajtur në Biel të Zvicrës.

Ritransmetimi fillon në ora 20:00 në Radio dhe Televizion.

Ju informojmë se kjo tribune është kërkuar shumë nga shikuesit dhe dëgjuesit tanë në të gjithë vendët Evrpoiane. Andaj ju ftojmë të na ndiqni. /RTV Pendimi/

 

(Visited 36 times, 1 visits today)
Top