Sexta-feira, 10/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

NJOFTIM PËR PUNËSIM

NJOFTIM PËR PUNËSIM

NJOFTIM PËR PUNËSIM

Të nderuar Qytetar të Kosovës, Shqipërisë dhe të gjitha trevave Shqiptare 🇽🇰🇦🇱
Kerkojmë puntorë me numër të pa limituar në fushën e ndërtimit, në të gjitha lëmit e ndërtimit/

Kontrata e punës 2 vjeqare me kushte shumë të mira:
* Paga më të larta të mundëshme
* sigurim dhe trust pensional
* transport për qytetet e Kosovës
* ushqim / dreka dhe darka
* për punëtorët jashtë Kosovës sigurohet banimi
* komoditet dhe udhëheqje profesionale në punë

Vendi i punës: në Prishtinë dhe Fushë Kosovë/

Mos Hezitoni ejani dhe binduni!

Kontakt tel :
049655122
+38649655122 viber

Gur mbi Gur

Me sinqeritet të plotë,
CIMA Construction

(Visited 45 times, 1 visits today)
Top