Sábado, 22/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Njeriu që di të qeshë me gjithë zemër, di t’i shërojë edhe sëmundjet e zemres

Njeriu që di të qeshë me gjithë zemër, di t’i shërojë edhe sëmundjet e zemres
Njeriu që di të qeshë me gjithë zemër, di t’i shërojë edhe sëmundjet e zemres.

*Njeriu është qetësi e plotë dhe dashuri e pastër.

*Njeriu është mençuri e thellë dhe e vërtetë e lartë.

*Njeriu është edhe besim, edhe dyshim.

*Njeriu është edhe mirësi, edhe mëshirë.

*Njeriu është edhe paqe, edhe gëzim.

*Njeriu është edhe dritë, edhe mirëkuptim.

*Njeriu është edhe falje, edhe durim.

*Njeriu është edhe fuqi, edhe trimëri.

*Njeriu është edhe rrugë, edhe udhëtar.

*Njeriu është edhe ndihmës në fatkeqësi, edhe ngushëllues në pikëllim.

*Njeriu është edhe histori, edhe ardhmëri.

*Njeriu është edhe nxënës, edhe mësues.

*Njeriu është edhe ndërtues në vetëbesim, edhe shërues në lëndim.

(Visited 97 times, 1 visits today)
Top