Sábado, 15/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Njeriu modern dhe kanceri…Njeriu modern dhe kanceri…

te luftojme kancerin

Fakt është që njeriu modern nga civilizimi perëndimor është më i ekspozuar ndaj kancerit sesa kulturat primitive. Fisi Hunza është fis i vjetër në Pakistanin verior, anëtarët e të cilit jetojnë mbi 100 vjet dhe nuk dinë asgjë për kancerin.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Top