Terça-feira, 31/3/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Njeriu me poziten me te ulet ne xhenet

Njeriu me poziten me te ulet ne xhenet

Njeriu me poziten me te ulet ne xhenet.

Imam Muslimi (Allahu e meshirofte!) transmeton nga Ebi Seid el-Hudrij radijAllahu anhu se i Derguari i Allahut sal-Allahu alejhi ue sel-lem ka thene: “…pastaj ai futet ne shtepine e tij (ne xhenet) dhe i vijne atij dy bashkeshortet e tij prej hyrive symedha te cilat i thone atij: “Falenderimet i takojne vetem Allahut i Cili te ka krijuar ty per ne dhe neve per ty.” Tha: (Personi) Thote: “Askujt nuk i eshte dhene dicka e ngjashme me ate qe me eshte dhene mua.”

Et-tealik ala Sahihi Muslim vell. 1

Xhamiambret.com

(Visited 66 times, 1 visits today)
Top