Domingo, 31/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Njeriu më fatlum!

Njeriu më fatlum!

Njeriu më fatlum!

– Ai që posedon rrizkun që i mjafton
– Shtëpinë që e strehon
– Gruan që e gëzon
– Ai që i shpëton borxhit i cili e rëndon dhe e lëndon
[El Feuakih esh Shehijeh fq 81 Ibn Seadi (Allahu e mëshiroftë)].

(Visited 58 times, 1 visits today)
Top