Domingo, 21/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Njeriu ka tre shokëNjeriu ka tre shokë

Njeriu ka tre shokë:

1- Njëri i thotë: Unë jam me ty deri në vdekje! – Pasuria
2- Njëri i thotë: Unë jam me ty deri në varr! – Fëmija
3- Njëri i thotë: Unë jam me ty i gjallë dhe i vdekur! – Puna
I nderuari vëlla, shtoji shokët e mirë!

Përshtati: Valdet Kamberi

(Visited 134 times, 1 visits today)
Top