Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Njeriu i tejkalon kufijtë dhe bën zullum për dy shkaqe

Njeriu i tejkalon kufijtë dhe bën zullum për dy shkaqe

Njeriu i tejkalon kufijtë dhe bën zullum për dy shkaqe:
1. Kur mashtrohet me fuqinë e tij ndërsa të tjerët i konsideron të dobët “A mendon ai, se atë nuk mund ta mposhtë askush?” (Beled: 5)
2. Kur s’ndihet i rrezikuar nga mbikqyrja dhe dënimi “A mendon ai se atë askush nuk e ka parë?” (Beled: 7)
Abdulaziz T.

 

(Visited 194 times, 1 visits today)