Terça-feira, 19/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Njeriu i cili e bën këtë lutje, Zoti do t`ia plotësojë atij kërkesën

Njeriu i cili e bën këtë lutje, Zoti do t`ia plotësojë atij kërkesën

Njeriu i cili e bën këtë lutje, Zoti do t`ia plotësojë atij kërkesën

Kur na ka rënë ndonjë fatkeqësi:

((O Zot! Ty të falënderoj në çdo gjendje qofsha. Kërkoj të më ruash nga gjendja e banorëve të zjarrit!)). ((Ne jemi të Allahut të Madhëruar dhe vetëm tek Ai do të kthehemi. O Zot! Ma kthe këtë sprovë me diçka më të mirë))

-sipas një hadithi Profetik atij njeriu i cili e bën këtë lutje, Zoti do t`ia plotësojë atij kërkesën.

(Visited 720 times, 1 visits today)
Top