Quarta-feira’, 12/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Njerëzit që nuk duhet t’i konsultosh kurrë janë

Njerëzit që nuk duhet t’i konsultosh kurrë janë

Këta shtatë njerëz mos i konsulto kurrë

Njerëzit që nuk duhet t’i konsultosh kurrë janë:

1. Injoranti, për shkak se të devijon nga e vërteta.

2. Armiku, ngase ai e do fundin tënd.

3. Ziliqari, sepse dëshiron që të mos kesh mirësi-begati fare.

4. Kundërshtari (polemizuesi), i cili kërkon kënaqësinë e njerëzve.

5. Frikacaku, që nuk ka mendim të vetin.

6. Koprraci, ngaqë mendjen e ka vetëm tek pasuria dhe grumbullimi i saj dhe jo tek të tjerët.

7. Epsharaku, rob i epshit të vet, të cilin nuk mund ta kundërshton.

Përshtati në shqip: Sedat ISLAMI

(Visited 82 times, 1 visits today)
Top