Domingo, 16/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Njerezit ndahen ne kater kategori

Njerezit ndahen ne kater kategori

Njerezit ndahen ne kater kategori:
1- Njerez qe kane dije dhe jane te ndergjegjshem per kete. Keta jane dijetaret, prandaj i pyesni!
2- Njerez qe kane dije por qe nuk e dine se jane te ditur. Keta i shkundni pak se perfitoni prej tyre.
3-Njerez qe nuk dine dhe e dine se nuk dine. Keta duhen mesuar.
4- Njerez qe as nuk dine dhe as nuk e dine se jane te paditur. Prej ketyre hiqni dore se te marrin ne qafe!”
Ibnul Kajjim

(Visited 113 times, 1 visits today)
Top