Domingo, 5/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Njerëzit hyjnë në zjarr të Xhehenemit për shkak të tri dyerve

Njerëzit hyjnë në zjarr të Xhehenemit për shkak të tri dyerve

Njerëzit hyjnë në zjarr të Xhehenemit për shkak të tri dyerve: Dera e dyshimit, e cila shkakton dyshime në fenë e Allahut; dera e epshit, e cila shkakton, i jep përparësi asaj para respektit ndaj Allahut dhe dera e hidhërimit, e cila shkakton armiqësinë dhe padrejtësinë ndaj krijesave të Allahut.

Ibn Kajim El-Xheuzije, Allahu e mëshiroftë

 

(Visited 57 times, 1 visits today)
Top