Quarta-feira’, 19/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Një vajzë me një nishan të zi në fytyrë

Një vajzë me një nishan të zi në fytyrë

Aishja r.a. tregon: “Pejgamberi a.s. më ka urdhëruar mua ose këdo tjetër që të përdorin rukjan në qoftë se ka rrezik nga syri i keq.” (5738)

Umm Selema r.a. tregon se Pejgamberi a.s. pa në shtëpinë e saj një vajzë me një nishan të zi në fytyrë dhe tha: “Trajtojeni atë me rukja, sepse ajo është ndikuar nga syri i keq.” (5739)

  Tregon Aishja r.a. se Pejgamberi a.s. e ka lejuar trajtimin me rukja për çdo pickim helmues.
(Visited 124 times, 1 visits today)
Top