Domingo, 29/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Një udhëtim me urtarët!

Një udhëtim me urtarët!

Do t’i gjeni bashkë në një vend intelektualët dhe mendimtarët e njohur të botës islame: Ali Tantavi, Aid El-Karni, Selman Aude, Ratib Nabulsi, Abdul Kerim Bekar, Xhasim Mutavà dhe Velid Fetihi. Sejcili prej tyre me artikujt e vetë kulturor dhe shpirtëror dhe mendimet frymëzuese. Mbi jetën, letërsinë, lumturinë, paqen, dhimbjen, dashurinë, kulturën dhe avancimin shoqërorë. Larmi pikëpamjesh, këshilla të ngrohta, fjalë të ëmbla, këndvështrime dobidhënëse dhe përfitim psikologjik.

Ali Tantavi
dr. Selman Aude
dr. Ratib Nabusli
dr. Aid el-Karni
dr. Xhasim Mutava
dr. Velid Fetihi
dr. Abdul Kerim Bekar
I gjeni këta mendimtarë së bashku në librn “Një udhëtim me urtarët” Ku trajtohen tema letrare, psikologjike, shpirtërore, pedagogjike, fetare dhe shkencore. Këshilla, frymëzime dhe udhëzime për jetën, shpirtin, kulturën, shoqërinë, lumturinë. Në librin “Një udhëtim me urtarët!”.
Agron Islami

 

(Visited 66 times, 1 visits today)
Top