Segunda-feira, 6/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Një tregim i shkurtër por domethënës

Një tregim i shkurtër por domethënës

Një tregim i shkurtër por domethënës

Një djalosh e goditi me biçikletë një grua të moshuar dhe në vend se t’i kërkonte falje dhe t’i ndihmonte për t’u ngritur, nisi të qeshte me të dhe më pas vazhdoi rrugën e tij. Mirëpo plaka e shtyrë në moshë e thirri duke i thënë: Të ra diçka. Djaloshi u kthye shpejt dhe nisi të kërkonte, mirëpo nuk gjeti asgjë.
Plaka i tha: Mos kërko shumë, të “ra” burrëria jote dhe nuk ke për ta gjetur asnjëherë.

Jeta s’ka vlerë nëse zhvishet nga edukata, shija dhe respekti.

(Visited 137 times, 1 visits today)
Top