Sábado, 16/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Një studim interesant

Një studim interesant

12115568_1646835445586387_3269659545855576430_n

Studimet në një Universitet në Çikago, kanë konkluduar se, të angazhuarit dhe të lëvizurit në ndonjë punë, projekt apo aktivitet, po edhe i thjeshtë qoftë ai, (pa qenë shkaktues i ndonjë stërlodhjeje), prodhon shumë energji pozitive, dhe pakëson tek njeriu ndjenjën e mërzisë, torturës psikologjike dhe nervat e stresuara!

(Visited 78 times, 1 visits today)
Top