Terça-feira, 26/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Një portret mbresëlënës e një gruaje që dogji djepin e fëmijëve të saj.

Një portret mbresëlënës e një gruaje që dogji djepin e fëmijëve të saj.

Një portret mbresëlënës e një gruaje që dogji djepin e fëmijëve të saj.
Nëna e arsyetoi punën e saj me zemër të djegur pasi të gjithë fëmijët e saj e braktisën e u rritën dhe nuk pyesnin për të më…… 😔
Tregoju bamirës dhe respektues ndaj nënës para se të digjet djepi yt …
Hoxhë Jusuf Hajrullahu

(Visited 425 times, 1 visits today)
Top