Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Një pikë uji mund të çojë jetën tënde drejt humnerës në këtë botë dhe në dënim në botën tjetër

Një pikë uji mund të çojë jetën tënde drejt humnerës në këtë botë dhe në dënim në botën tjetër

Një pikë uji mund të çojë jetën tënde drejt humnerës në këtë botë dhe në dënim në botën tjetër:

1- Loti i jetimit
2- Loti i atij që i është bërë padrejtësi
3- Loti i dy prindërve të tu

(Visited 581 times, 1 visits today)
Top