Sexta-feira, 7/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Një pikë e djersës në ballin tënd duke shkuar në Namazin e drekës, është më e vlefshme se …

Një pikë e djersës në ballin tënd duke shkuar në Namazin e drekës, është më e vlefshme se …

“Një pikë e djersës në ballin tënd duke shkuar në Namazin e drekës, është më e vlefshme se lotët e namazit të teravive, sepse dreka është Farz, ndërsa teravitë janë Sunnet. Padrejtësi ndaj vetes është të jesh në gjumë në drekë dhe në ikindi, dhe të bëhesh gati për teravitë dhe namazin e natës. Sa padrejtësi e qartë është kjo gjë që i’a bëjmë vetes. Një farz është më i vlefshëm se sa gjithë nafilet e Ramazanit.”

Shejkh SHENKITI (Allahu e ruajtë)

(Visited 150 times, 1 visits today)