Quinta-feira, 20/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Një person ishte duke lexuar një mesazh dhe papritmas ai thaNjë person ishte duke lexuar një mesazh dhe papritmas ai tha

Një person ishte duke lexuar një mesazh dhe
Papritmas ai tha ..
“SUBHANALLAH”
Ai vështroi poshtë

Dhe tha :
“ELHAMDULILAH”
Ai vazhdoi leximin dhe tha:
“LA ilahe ILALLAH”
Ai u ndje aq mirë kështu që ai tha edhe :
“ALLAHU EKBER”
Ai donte të ishte i pastër kështu që ai kërkoi
Falje prej All-llahut dhe tha :
“ESTAGFIRULLAH” .. “ESTAGFIRULLAH ” .. ” ESTAGFIRULLAH ”
Dhe në fund me plot dashuri dhe rrespekt
ndaj Pejgamberit alejhi selam , ai tha :
“SalAllahu alejhi ue selem”
Duke bërë këtë ai ka fituar shum
Shpërblim prej All-llahut ..
A e dini se kush ishte ai person ?
Ishit Ju
Shperndajeni ket edhe tek te tjeret …

(Visited 58 times, 1 visits today)
Top