Quarta-feira’, 13/11/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Një nga lutjet e kërkim faljes

Një nga lutjet e kërkim faljes

lutje

Një nga lutjet e kërkim faljes:

 

“Estagfirull-llahe el-Adhim el-ledhi la ilahe il-la Huve. El Hajjul Kajjumu ve etubu ilejhi”.

 

(Kërkoj faljen e Allahut të Madhërishëm, e të Cilit nuk ka të adhuruar tjetër përveç Tij, që është i Gjallë përgjithmonë dhe Mbikëqyrës, i Përhershëm dhe vetëm tek Ai pendohemi).

(Visited 35 times, 1 visits today)
Top