Quinta-feira, 17/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Një mesazh për zemrën tënde

Një mesazh për zemrën tënde

Një mesazh për zemrën tënde

“Zoti juaj e di më së miri ç’keni në shpirtrat tuaj.” (Isra: 25)

Qetësoje zemrën me Allahun, sepse vetëm Ai nuk ta humbë sinqeritetin dhe qëllimin tënd.

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 245 times, 1 visits today)
Top