Quarta-feira’, 22/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Një mënyrë e përkryer për të treguar Madhështinë e Allahut!

Një mënyrë e përkryer për të treguar Madhështinë e Allahut!

lindje

Është një lindje e re, ende pa e prekur këtë botë. Një mundësi e mahnitshme për të parë diçka kaq të rrallë.

Quhet “lindje e mbuluar” kjo është një gjë e rrallë, por është e mundur. Është më pak e dhimbshme për nënën dhe fëmijën. Mos u brengosni për frymëmarrjen e fëmijës, ai ose ajo do ta marrë frymën e parë posa ta godet ajrin e kësaj botë dhe placenta do të vazhdojë të sigurojë oksigjen deri sa të ndodhë kjo.

A nuk është mrekulli ?!

E, cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni (ju o njerëz dhe ju o xhinë)? (Err-Rrahman: 13)

Si e mohoni All-llahun, e dihet se ju ishit të vdekur, e Ai ju ngjalli, mandej ju bën të vdisni e pastaj ju ringjall, e mandej te Ai do të ktheheni? (El-Bekare: 28)

Marrë nga: Ekrem ef. Ahmeti

(Visited 245 times, 1 visits today)
Tags:
Top