Quinta-feira, 27/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nje mashtrim i Gazetes Ekspres

Nje mashtrim i Gazetes Ekspres

meka

Nje mashtrim i Gazetes Ekspres

Informacioni se kufomat e haxhinjeve largohen me bagere eshte informacion i rreme. Pamjet jane me dekada te hershme. Aty nuk ka kufoma. Aty ka mbeturina dhe berllog. Nuk eshte e vertet se bartja e kufomave ne Mina eshte bere me bager. Kete e them ne cilesine e nje deshmitari okular per faktin se gjendem ne haxh, ne Meken e bekuar. Fotot qe sjell Ekspres ne fakt tregojne largimin e berrllogut dhe mbeturinave me bagere para ca dekadash. Nese shikohet me kujdes fotoja e pare, verehet qarte se kemi te bejme me mbeturina dhe berrllog dhe jo me kufoma. Islami kerkon nga ne qe edhe kufomat ti trajtojme me respekt, sepse njeriu duhet te trajtohet me respekt kur eshte gjalle dhe gjithashtu duhet te trajtohet me respekt edhe trupi/kufoma e tij pas vdekjes.

Ajni Sinani

(Visited 42 times, 1 visits today)
Top