Sexta-feira, 19/4/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Një lutje që na e mëson Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lemNjë lutje që na e mëson Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem

Na mëson Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, të lutemi në këtë formë:

(( اللهمَّ أعِنِّي على ذكرك، وشكرك، وحسن عبادتِكَ))؛ رواه البخاري.

“Allahu im, më ndihmo të përmendi, të falënderoj dhe të adhuroj si duhet”. (Buhariu).

E përmendim Allahun, sepse Ai është Krijuesi i qiejve dhe tokës dhe Krijuesi ynë.

E falënderojmë Allahun për të mirat e shumta që vazhdimisht na i dhuron.

Mundohemi ta adhurojmë ashtu si duhet, sepse në çdo aspekt e meriton këtë adhurim dhe përkushtim tonin.

(Visited 131 times, 1 visits today)
Top