Quinta-feira, 18/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

NJË KOHË E PAKOHË

NJË KOHË E PAKOHË

NJË KOHË E PAKOHË

-Kemi arritur në një kohë ku shpejt shkojmë në stadium të futbollit, dhe vonohemi në namaz.

-Kemi ardhur në një kohë ku i qeshim profesorët dhe mesuesit, e i respektojmë këngëtarët dhe daullxhinjtë.

-Kemi ardhë në një kohë ku e lëmë nënën në shtëpinë e pleqëve, ndërsa e rregullojmë dhomën për të dashurën grua.

-Kemi ardhur në një kohë ku pica vjen më shpejtë se sa policia dhe ndihma e shpejtë.

-Kemi ardhur në një kohë ku qajmë për humbjen e atij që e dojmë, dhe nuk qajmë nga frika ndaj Allahut

O Allah! Na mëshiro me mëshirën tënde.

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi

 

(Visited 148 times, 1 visits today)