Quinta-feira, 23/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Një Imam dhe një Prift kosovar i tregojnë botës cfarë është toleranca fetare (Video)

Një Imam dhe një Prift kosovar i tregojnë botës cfarë është toleranca fetare (Video)

Komuna e Klinës njihet për tolerancë fetare. Këtë më së miri e tregon shoqëria në mes të Blerim Musliut, i cili është kryeimam i Klinës dhe priftit Lorenc Sopi.

Hoxha dhe prifti thonë se në qytezën e tyre gjithmonë ka pasur tolerancë fetare, transmeton Rel.

“Për fat të mirë. Ne në këtë drejtim edhe në të kaluarën kemi pasur marrëdhënie të mira, jo vetëm tolerancë vëllazërore në mes të popullit tonë, pavarësisht prej besimeve, gjë të cilën e kemi trashëguar nga të parët tanë”, ka deklaruar prifti Sopi.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Top