Segunda-feira, 1/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Një ide e shkëlqyer për Ramazan

Një ide e shkëlqyer për Ramazan
Një ide e shkëlqyer për Ramazan:
 
Shkoni në dyqanet(ushqimoret) më të afërta në lagjet e juaja dhe kërkoni fletoren e borxheve.
Aty do të shohësh që shumica e borxhlinjëve janë të varfër. Ndoshta për ju ato borxhe janë një shumë e vogël parash por për ata është barrë mjaft e madhe.
Shlyeni borxhet e tyre tërësisht ose vetëm një pjesë të tyre dhe kështu do ua fshini emrat nga fletorja.
Nëse ju nuk keni mundësi, atëherë shpërndajeni këtë ide. Kushedi, ndoshta lexuesi i rradhës mundet dhe do t’a realizoj. “Ai që i udhëzon njerëzit në të mirë është sikurse të vepronte vetë njësoj.”
(Visited 3,870 times, 1 visits today)
Top