Terça-feira, 14/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nje grua qe ishte fryre dhe i rripej lekura

Nje grua qe ishte fryre dhe i rripej lekura

Nje grua qe ishte fryre dhe i rripej lekura: kur iu fillua leximi, filloje te qaje, qe tregon se eshte me mesysh; u sherua pas dy ditesh;
#Rast nga specialsit i metafizikes H.Ibshi

(Visited 472 times, 1 visits today)
Top