Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nje grua e mire me një burrë te mire ndërtojnë një shtëpi të mire

Nje grua e mire me një burrë te mire ndërtojnë një shtëpi të mire

Përgatitja për një shtëpi të shëndoshë:

Keshilla e dytë :

“Zgjedhja e nje bashkshorte te mire dhe te ndershme”
1-Thote i derguari i Zotit Muhamedi (salallahu slejhi ue selem):”Prej lumturis ne kete bote eshte: Nje grua e mire qe kur e shikon ate te gezon, kur nuk je me të te siguron nderin e saj dhe pasurin tende.
Dhe prej dhimbjeve te kesaj bote eshte: Nje grua qe kur e sheh ate te sjell merzi, te mban neper goje, kur mungon prej saj nuk te siguron nderin e saj dhe pasurin tende”
Nje grua e mire me një burrë te mire ndërtojnë një shtëpi të mire.
Thote Profeti ( salallahu alejhi ue selem ): “Martohesh me nje grua per kater gjera: Per pasurin e saj, per prejardhjen e saj, per bukurin e saj, për fenë e saj, merr (zgjidh) atë që ka fene të gezohesh me zgjedhjen tende”.

E lusim Zotin qe te na japi sukses ne zgjedhjet tona per nje shtepi te mire.

Shkroi: Ahmed Numanaj.

(Visited 284 times, 1 visits today)