Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Një ditë jete e pacientës me kancer të gjirit

Një ditë jete e pacientës me kancer të gjirit

479913_10151061469006113_1519303003_n

Një ditë jete e pacientës me kancer të gjirit
1. Shprehi ndjenjat tua me familje dhe shoqëri
2. Bashkangjitu grupeve në shoqatën e kancerit të gjirit.
3. Kohën tënde fokusoje në aktivitete tua favorite e jo në sëmundje
4. Marrja e ushqimit të shëndetëshëm dhe aktiviteti fizik
5. Pusho më gjatë
6. Bisedo me mjekun tënd me kushtet e trajtimit

(Visited 59 times, 1 visits today)
Top