Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Një çift bashkëshortor festoi 25 vjetorin e martesës së tyre, pa grindje

Një çift bashkëshortor festoi 25 vjetorin e martesës së tyre, pa grindje

Një çift bashkëshortor festoi 25 vjetorin e martesës së tyre, pa grindje..
E pyetën bashkëshortin: si keni mundur të kaloni 25 vite bashkë, pa asnjë grindje? Tha: në muajin e mjaltit morëm nga një kalë dhe dolëm në piknik. Kali e rrëzoi bashkëshorten time të mjerë, përtokë. Ajo u zgjua, e përkëdheli kalin dhe i tha: kjo është hera e parë..
Kali e rrëzoi për së dyti, ajo përsëri e përkëdheli dhe i tha: kjo është hera e dytë..
Herën e tretë, përsëri e rrëzoi. Bashkëshortja me qetësinë më të plotë u ngrit, e hapi çantën, nxori pistoletën, e qëlloi kalin në kokë dhe e vrau..
Unë – tregon bashkëshorti – i bërtita me qortim: ç’bëre oj e çmendur, oj e sëmurë.. pse e vrave kalin?
Mu afrua, më përkëdheli kokën dhe qetë më tha: më shave, dhe kjo është hera e parë.. që prej asaj dite ne jetojmë në paqe, dashuri, lumturi dhe qetësi të plotë..aq mirë sa që nuk kemi arritur herën e dytë.

Përkthim nga arabishtja: Agim Bekiri

(Visited 247 times, 1 visits today)