Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Nje barishte qe eleminon kancerin e gjirit per 16 ore!!!

Nje barishte qe eleminon kancerin e gjirit per 16 ore!!!

Nje barishte qe eleminon kancerin e gjirit per 16 ore!!!
Sipas studimeve të publikuara në një çështje të ‘Shkencave të Jetës’, një substancë në lulen Artemisia (lule mimoza), e quajtur artemisinin, eshte përdorur në mjekësine bimore greke dhe në mjekësine kineze për mijëra vjet dhe ishte në gjendje të vriste 98% të qelizave të kancerit të gjirit në më pak 16 orë. Kjo barishte kur përdorej vetëm,shkakton një rënie prej 28% në qelizat e kancerit të gjirit, por kur kombinohet me hekur, ishte në gjendje te hiqte kancerin plotësisht. Gjithashtu, qelizat e shëndetshme nuk cenohen me këtë trajtim. Artemisia (pelin) është përdorur në të kaluarën si një barishte e fuqishme për malarien, si një nxitës i sistemit të tretjes, si nefrotonotika në depresion. Ndihmon normalizimin e ciklit menstruale, lufton diabetin mellitus, por tani doli të jetë një armë e madhe në luftën kundër kancerit . Tashmë kompania franceze Sanofi urdhëroi te priten 50-60 ton artemisinin çdo vit, duke u përpjekur për të siguruar kërkesa të mjaftueshme për tregun global.

 

@include "";