Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nje Arush femer i bertet te voglit te saj ne kopshtin zoologjik – Interesante

Nje Arush femer i bertet te voglit te saj ne kopshtin zoologjik – Interesante

Gazeta angleze “Daily Mail”,ka publikuar disa foto nga fotografi i njohur David Gardner,ne te cilen shihet se si nje Arush femer i bertet te voglit te saj ne kopshtin zoologjik simferpool ne Ukraine! Ne fotot e bera shihet se ne fillim i bertet te voglit te saj,pastaj e “edukon” me goditje,e pastaj ne funde me instiktin prinderore e mer ne gjirin e saj dhe e ledhaton.

Thote i Dashuri i Allahut salallahu alejhi ve selem : ” Allahu ka 100 rahmete-meshira.Nje prej ketyre meshirave e ka zbritur mes xhineve dhe njerezve dhe mes kafsheve.Me kete meshire ata meshirohen mes vehte,madje edhe egersira meshiron te vegjelit e saj,ndersa Allahu ka mbajtur per Vehten e Vete 99 meshirat e tjera per t’i meshiruar roberit e Tij ne Diten e Gjykimit ! (Buhariu dhe Muslimi).

Allahu na meshirofte!

(Visited 126 times, 1 visits today)
Top