Quarta-feira’, 24/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ngrënia e mishit të bretkosës i shkatërron përgjithmonë spermatozoidëtNgrënia e mishit të bretkosës i shkatërron përgjithmonë spermatozoidët

Ibn Sina ka thënë:
“Ngrënia e mishit të bretkosës i shkatërron përgjithmonë spermatozoidët, e ndryshon ngjyrën e lëkurës kur paraqiten ënjtje (fryerje).”

Një mjek i propozoi Pejgamberit, sal-lallahu alejhi ve selem, të shfrytëzojë bretkosën për një ilaç, por ai refuzoi. Këtë hadith e transmetojnë Ebu Davudi dhe Nesaiu.
Ebu Hurejre na transmeton hadithin se Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve selem, ka ndaluar shfrytëzimin e të gjitha gjërave të papastërta për qëllime të mjekësisë. Këtë hadith poashtu e transmeton Ebu Davudi.

(Visited 118 times, 1 visits today)
Top