Quinta-feira, 4/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nga shtatë persona mos merr këshilla

Nga shtatë persona mos merr këshilla

 

Nga shtatë persona mos merr këshilla

1.Injoranti

2.Armiku

3.Zilicari

4.Polemizuesi

5.Frikacaku

6.Koprraci

7.Ndjekësi i tekeve dhe epsheve

(Visited 100 times, 1 visits today)
Top