Sexta-feira, 4/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nga lumturia e njeriut janë katër gjëra

Nga lumturia e njeriut janë katër gjëra

Nga lumturia e njeriut janë katër gjëra:

Që bashkëshorti/ja të jetë e të njëjta mendime me të,
2. T’i ketë fëmijët e devotshëm,
3. Vëllezërit e tij të jenë të mirë dhe
4. Që furnizimi i tij të jetë në vendin e tij (e të mos ketë nevojë që të punoj jashtë vendit (v.p.)).

(Ibn Hibbani në err-Rraudah)

(Visited 130 times, 1 visits today)
Top