Sábado, 23/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nga gjynahet e medha eshte kur njeriu shane prindin e tij

Nga gjynahet e medha eshte kur njeriu shane prindin e tij

Ka thene Profeti (alejhi selam):
” Nga gjynahet e medha eshte kur njeriu shane prindin e tij.
I thane me cudi: ‘ E si mund ta shaje njeriu prindin e tij?!’
Tha: ” Kur ai shane babain e dikujt, atehere dhe tjetri i kthehet duke share babain e tij, e kur ai shane nenen e dikujt atehere dhe tjetri i kthehet duke share nenen e tij.”
(Muslimi)

(Visited 96 times, 1 visits today)
Top