Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

NGA FJALËT E URTA TË VJETRA  ARABE PËR FEMRËN

NGA FJALËT E URTA TË VJETRA  ARABE PËR FEMRËN

NGA FJALËT E URTA TË VJETRA
ARABE PËR FEMRËN

Tri gjëra e bëjnë femrën mbretëreshë:
1. Kur ajo posedon pasuri me bollëk
2. Kur e lind fëminë e parë dhe bëhet.
nënë
3. Kur e vesh fustanin e bardhë të
nusërisë.

Tri gjëra e shtyejnë femrën të qajë
1. Fjala e rëndë që e lëndon
2. Kur e humb atë që e dashuron
3. Kujtimet dhe çastet e lumtura që kanë
humbur tani.

Tri gjëra e godasin ashpër femrën
1. Nëse e vlerëson një grua tjetër para
saj
2. Kur dëmtohet e ardhmja e saj
3. Humbja (vdekja) e fëmisë ose
prindërve.

Tri gjëra e bëjnë femrën ta largon një person përfundimisht nga jeta e saj
1. Tradhtia
2. Zhgënjimi dhe goditja e rëndë nga
ndonjë fjalë ose vepër
3. Kur nuk ndihet e sigurtë tek ai person.

KUJDESUNI PËR KËTO PIKA NË FAMILJET TUAJA QË TË JETONI TË LUMTUR ..!!

Hoxhë Ragmi Destani

(Visited 717 times, 1 visits today)