Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nga e ka marr emrin Dinari?

Nga e ka marr emrin Dinari?

Quhet dinar ngase ёshtё ‘din’ dhe ёshtё ‘naar’.
Din: fe.

Naar: Zjarr i Xhehenemit.

Ibn Kethiri thotё: “Nё qoftё se e fitoni me tё drejtё, ai ёshtё pjesё e fesё, por nё qoftё se e fitoni nё mёnyrё tё ndaluar, atёherё ai ҫon drejt Zjarrit tё Xhehenemit.”

Burimi: Tefsiri i Ibn Kethirit (3/75)
Huazim

(Visited 112 times, 1 visits today)