Segunda-feira, 18/11/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nevrikosja vjen nga shejtani

Nevrikosja vjen nga shejtani

Profeti (a.s.) thotë: “Nevrikosja vjen nga shejtani dhe shejtani është i krijuar nga zjarri, të cilin nuk e shuan veçse uji. Prandaj, nëse zemëroheni merrni abdes.”

(Visited 99 times, 1 visits today)
Top