Segunda-feira, 23/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Neuroza dhe nervoza – Këshilla profetike

Neuroza dhe nervoza – Këshilla profetike

Neuroza: është burim i shumë sëmundjeve dhe për këtë i Dërguari i Allahu i ka thënë atij njeriut, që i tha më këshillo:

Mos u mllefos dhe ia përsëriti disa herë (Buhariu nr. 6116). Ndikimi i neurozës në trup është i qartë, si sëmundja e sheqerit (hiperglicemia) tek disa njerëz, që vjen nga shqetësimet, si rezultat i neurozës, pastaj dhembja e kokës, tromboza, infarkti dhe paraliza e papritur. Neuroza ndikon shumë në zhvillimin e këtyre sëmundjeve dhe është bazë e çdo të keqeje.

(Visited 96 times, 1 visits today)
Top