Sexta-feira, 22/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nese te lagin me ujin e te vdekurit, per miresi ?!!!

Nese te lagin me ujin e te vdekurit, per miresi ?!!!

Nese te lagin me ujin e te vdekurit, per miresi: eshte e ndaluar. Nese ta bejne pa dashje, lahesh me uje te kenduar dhe lyhesh me vaj te kenduar, vetem nese ndjen ndonje problem.
Raste nga specialisti H.Ibshi

(Visited 333 times, 1 visits today)
Top