Terça-feira, 15/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse të frikëson djalli, përgjigju …

Nëse të frikëson djalli, përgjigju …

 

Nëse të frikëson djalli

Nëse djalli të frikëson me varfëri,

përgjigju se nafaka dhe furnizimi janë nga Allahut:

Nuk ka asnjë gjallesë në tokë që Allahu të mos ia ketë garantuar furnizimin e saj…” (Hud, 6).

Nëse djalli të frikëson me vdekje dhe me vrasje,

përgjigju se momenti i vdekjes është i shënuar tek Allahu:

… e kur të vijë afati i tyre, për asnjë moment nuk mund ta vonojnë as ta ngutin.” (En-Nahl, 61).

Autor: Dr.Mustafa Es-Sibai

(Visited 111 times, 1 visits today)
Top