Sábado, 8/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nese te eshte lodhur trupi dhe shpirti (degjoj keto sure apo recitoje cdo dite)

Nese te eshte lodhur trupi dhe shpirti (degjoj keto sure apo recitoje cdo dite)

Nese te eshte lodhur trupi dhe shpirti (degjoj keto sure apo recitoje cdo dite)
Degjoje me dhjetera here ne dite deri sa te rimerrni veten ….

(Visited 581 times, 1 visits today)
Top