Terça-feira, 2/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse prej sonte (Nata e Parë) për çdo nat i jep nga 1 Euro …

Nëse prej sonte (Nata e Parë) për çdo nat i jep nga 1 Euro …

Nëse prej sonte (Nata e Parë) për çdo nat i jep nga 1 Euro sadaka deri në Natën e Fundit të Ramazanit (pra 10 netët e fundit) ti do ta zësh një nat sigurisht Natën e Kadrit dhe do të fitosh sevape si me pas dhënë 1 mijë muaj nga 1 Euro për çdo nat!

– Hoxhë Bedri Lika

(Visited 2,196 times, 1 visits today)
Top